Over

Nadine Ruchti

Ik ben een lifestyle fotograaf en woon in Den Haag met mijn man en twee dochters. Mijn passie voor beeld is ontstaan tijdens mijn kortstondige tijd op de Kunstacademie, waar je zelf de DoKa indook om je foto's te ontwikkelen met een zelfgemaakte pinhole camera. Of de studio in met mijn eerste Nikon spiegelreflexcamera.

Fast forward... Na meer dan 10 jaar in (Content-)Marketing te hebben gewerkt, is sinds de geboorte van mijn tweede dochter het vuurtje om zelf beeld te creëren meer aangewakkerd dan ooit.

Ik wist namelijk heel goed hoe lang de dagen konden duren, maar hoe snel de tijd voorbij vloog. Na verdieping in videografie en een aantal geweldige newbornvideo's te hebben gemaakt, ben ik 1-op-1 in de leer gegaan bij één van de beste fotografen in Nederland. Na een half jaar wist ik genoeg, dit wil ik. Elke dag.

Want ik wil jou dat kunnen geven. Ik help je met het vastleggen en bewaren van waar je op dit moment bent. Ik leg graag het ultieme geluksmoment voor jou vast. Momenten die nu heel normaal zijn, maar je over een paar jaar koestert.

Nadine Ruchti Photography
Liza M.

- mini shoot -

“Hele lieve fotograaf. Ik vond het fijn dat we niet letterlijk moesten poseren. Met mijn 2 kindjes is het altijd erg moeilijk mooie foto's te krijgen! En dat is haar wel gelukt! Ik ben echt onwijs blij met het eindresultaat en hoe de shoot zelf verliep! Dank je wel.

fotoshoot


Zwangerschapsshoot Den Haag
Zwangerschapsshoot

Ik leg je mooie zwangere buik vast en de power van een vrouwenlichaam.

gezinsshoot
gezinsshoot

Ik zorg voor herinneringen waar jij zelf ook eens opstaat.

Fotoshoot baby
newbornshoot

Ik leg de eerste herinneringen met je pasgeboren baby vast.

loveshoot
loveshoot

Ik leg vast wat er nu is. Omdat je één keer knippert met je ogen en alles alweer anders is.

Nadine Ruchti

Contact
Nadine Ruchti

Ik hoor graag van je! Vul het formulier in hieronder.

>