Loveshoot

A love story

Met de loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast. Samen bepalen we de sfeer en kiezen we de mooiste locatie die bij jullie past. Ik begeleid jullie tijdens de loveshoot, dus maak je niet druk over poseren.

Je wilt jullie liefde vastleggen

Waar genieten jullie van of staan jullie niet vaak bij stil? Dát zijn vaak de momenten die we later koesteren. Ik leg ze graag voor je vast! 

Hebben jullie een favoriet plekje? Zie je wel een fotoshoot plaatsvinden op de spot waar jullie elkaar hebben ontmoet? Of koken jullie liever samen en blijven jullie altijd lekker natafelen? Ik leg graag vast wat jullie "jullie" maakt.

ik kan je helpen met de juiste locatie uitkiezen.

Loveshoot Den Haag
engagement of verlovingsshoot

De loveshoot is...

Spontaan

Met plezier

Binnen of buiten met daglicht

ook te boeken als verlovingsshoot

boek op tijd, mijn agenda stroomt vol.

* By submitting this form, you agree with the Algemene Voorwaarden.

Hoe het werkt

Plan je shoot

De eerste stap is het plannen van je fotosessie. Plan je zwangerschapsshoot bijtijds, want mijn agenda loopt snel vol!

Maak de reservering definitief

Nadat je je zwangerschap fotoshoot gepland hebt, krijg je een factuur toegestuurd. Nadat je de factuur betaald hebt, wordt jouw reservering definitief in mijn agenda.

Samen de sfeer bepalen

Zodra je sessie geboekt is, ontvang je een vragenlijst om de wensen en sfeer te bepalen van de shoot. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je te helpen bij het kiezen van je outfits voor je fotoshoot, maar dat mag je natuurlijk ook helemaal zelf doen. Het belangrijkste is dat jij/jullie je lekker voelen en bent zoals je bent. Een week voor de sessie bevestigen we nogmaals onze shoot om er zeker van te zijn dat iedereen zich fijn voelt.

De shoot

Yes, het is zover! Ik streef naar een ontspannen sfeer tijdens de sessie, zodat jij op je gemak voelt. De zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Kies je foto's

Ongeveer 2-4 weken na je fotosessie ontvang je de allerleukste foto's in een online privé-galerij. Deze beelden heb ik zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Je kiest zelf je favoriete beelden uit. Het is altijd mogelijk om meer beelden bij te bestellen of te kiezen voor de hele galerij (40+ beelden). Via jouw galerij heb je toegang tot de online shop om je favoriete beelden op het mooiste papier te laten drukken: van fine-art prints tot layflat-albums. Dit zijn high end fotoproducten van de beste labs uit Europa.

Investering loveshoot

Basis

285

  • Sessie van 1 tot 1,5 uur
  • 15 beelden op hoge resolutie
  • Zelf kiezen uit zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden
  • Online privé-galerij

premium

345

  • Sessie van 1 tot 1,5 uur
  • 25 beelden op hoge resolutie
  • Zelf kiezen uit zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden
  • Online privé-galerij
  • Professioneel fotoalbum
loveshoot den haag

Je ontvangt alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in een online privé-galerij waar je zelf je favorieten kiest.

Het is altijd mogelijk om extra foto's te bestellen of alle beelden in de galerij te kopen.

In de gekoppelde winkel kun je direct professionele fotoproducten bestellen nadat je je foto's hebt ontvangen in je online galerij.

Binnen 10km van Den Haag (postcode 2493) betaal je geen reiskosten. Daarbuiten reken ik €0,35 p/km.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

loveshoot boeken?

vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* By submitting this form, you agree with the Algemene Voorwaarden.

Nadine Ruchti Photography

Hi, ik ben Nadine. Leuk dat je er bent!

Mijn passie voor beeld is gestart op de Kunstacademie in 2007, maar het balletje ging pas echt rollen na de bevalling van mijn tweede dochter: "Kon ik maar even de tijd met je stilzetten".

De wens om meer met beeld te doen werd alsmaar grootser en naast verdieping in videografie, ben ik in de leer gegaan bij één van de beste fotografen die Nederland kent.

FAQ

Wanneer loveshoot boeken?

Boek je loveshoot zo snel mogelijk. Neem hier contact op om een reservering te maken.

Hoeveel kost een loveshoot?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Kies voor het pakket wat het beste bij je past. Nadat je de foto’s in je online galerij hebt bekeken kies je je favorieten of kan je ervoor kiezen om alsnog extra foto's bij te bestellen. Het is niet mogelijk om achteraf je pakket te upgraden. In de galerij zit een online shop gekoppeld met high-end producten, zoals museum canvas, layflat fotoalbums en (fine art) prints, waar je je favoriete beelden op kan laten drukken. Zo geniet je nog vaker van dit bijzondere moment.

Hoe lang duurt een loveshoot?

De loveshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Krijg ik alle beelden van de loveshoot?

Ongeveer 2-4 weken na je fotosessie ontvang je de allerleukste foto's in een online privé-galerij. Hier kies je je favoriete beelden uit. Het is mogelijk om nog extra foto's bij te bestellen of de hele galerij.

Worden mijn foto's gebruikt op de website en social media?

Ja, ik gebruik foto's van de shoots voor mijn website en social media. Mocht je hier toch bezwaar tegen hebben, laat het mij dan weten bij het boeken van een fotoshoot.

Wanneer moet ik voor de loveshoot betalen?

Je ontvangt de factuur wanneer je je sessie boekt. Zodra deze factuur betaald is, wordt de reservering definitief. Reis- en parkeerkosten worden achteraf gefactureerd. Het bestellen van extra foto's of producten in de online shop worden apart gefactureerd.

Ik kan de shoot niet in één keer betalen, mag het ook in delen?

Mocht je graag je plek willen reserveren, maar lukt het je echt niet om deze maand het volledige bedrag te betalen? Geef het dan aan bij de boeking, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

>