Hi, Ik ben nadine

“ Een foto zonder ziel is gewoon een foto. Een foto vol emotie en betekenis is een levendige herinnering 

2 years
of experience
Nadine Ruchti Photography

Fotografie is voor mij ultieme vrijheid

Leuk dat je hier bent. Ik ben Nadine Ruchti, de persoon achter de camera en de verhalen die hier worden verteld. Voor mij is fotografie niet zomaar een bezigheid; het is mijn ultieme vrijheid, de manier waarop ik mijn passie en energie de vrije loop laat.

Wat me zo blij maakt aan fotografie? Het is simpel: ik kies alleen voor opdrachten waar ik écht enthousiast van word. Die me inspireren, uitdagen en waar ik helemaal voor kan gaan. Ik geloof namelijk dat als ik zelf geen fun heb tijdens het fotograferen, dat ook terug te zien is in de beelden.

Ik ben een beetje een uitdaging-junkie, altijd op zoek naar nieuwe avonturen. En met fotografie is dit niet anders. Het gaat niet alleen om het vastleggen van momenten, maar ook om het creëren van iets unieks, iets met een beetje ziel erin.

Dus, als je op zoek bent naar een fotograaf die niet alleen professioneel is maar ook gewoon een leuke tijd wil hebben tijdens het schieten, dan zit je hier goed. Samen kunnen we herinneringen vastleggen die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen.

Bedankt voor het langskomen op mijn site. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal in beelden te vangen!

Carrousel Templates voor Instagram

Carrousel template instagram fotograaf

Wat ze zeggen over
Nadine Ruchti Photography

"Nadine stelde ons snel op ons gemak en dat is te zien aan het resultaat. We zijn erg tevreden! Het was een bewolkte avond maar daar heeft ze in de foto's een hele mooie draai aan weten te geven."

José K.

zwangerschapsshoot den haag

WAUW, wat heeft Nadine een mooie foto's van ons gemaakt, ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik de foto's voor de eerste keer bekeek! Een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap! We hebben een hele gezellige middag gehad met Nadine, ze stelde ons helemaal op ons gemak en nam ook de tijd om onze dochter er op een speelse manier bij te betrekken (die wilde alleen maar schelpjes zoeken). Bedankt Nadine, we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Jennifer Krijnen

Gezinsfotografie Den Haag

Nadine heeft een mooie locatie uitgekozen bij onze wensen. Ze heeft van het gezin in verschillende samenstellingen foto's gemaakt. En wat zijn ze mooi! Ook stelde ze ons erg op ons gemak en is ze leuk met kids! Zeker een aanrader als je foto's wilt waar je met trots naar kan terug kijken!

Laura & Renato

Review Nadine Ruchti Photography

Hele lieve fotograaf. Ik vond het fijn dat we niet letterlijk moesten poseren. Met mijn 2 kindjes is het altijd erg moeilijk mooie foto's te krijgen! En dat is haar wel gelukt! Ik ben echt onwijs blij met het eindresultaat en hoe de shoot zelf verliep! Dank je wel.

José K.

Interessante feitjes over mij

Mijn passie voor beeld is gestart op de Kunstacademie in 2007, maar het balletje ging pas echt rollen na de bevalling van mijn tweede dochter: "Kon ik maar even de tijd met je stilzetten".

De wens om meer met beeld te doen werd alsmaar grootser en naast verdieping in videografie, ben ik in de leer gegaan bij één van de beste fotografen die Nederland kent.

Populaire blogs

Fotografie

Motherhood Stories

Boudoir Fotografie

Event Fotografie

Content Fotografie

Contact Nadine voor meer informatie

Naam
E-mail
>