Gezinsshoot

A real story

Ik leg graag het ultieme geluksmoment voor jou vast. Momenten die nu heel normaal zijn, maar je over een paar jaar koestert.

Met het gezin, de hond of van jou & je partner.

Je wilt je dagelijkse momenten vastleggen, nu zo normaal, maar later zo waardevol. 

Het theeleuten met je dochter van 3 op het picknickkleed in de woonkamer die ze altijd zorgvuldig inricht? Koekjes bakken met jullie meesterbakker? Wandelen jullie altijd door het park na een tripje naar de markt? Een wandeling met de hond over het strand?

Ik leg graag de momenten vast die nu heel normaal zijn, maar waar je later met veel warmte op terugkijkt. 

Ik kan je helpen met het kiezen van een locatie.

Mini Shoot Den Haag
Gezinsshoot Den Haag

De gezinsshoot is...

Met plezier
Spontaan
Binnen of buiten met daglicht

boek op tijd, mijn agenda stroomt vol.

* By submitting this form, you agree with our Algemene Voorwaarden.


Lieve Nadine, wat ben jij een vakvrouw! Een prachtige avond op het strand, waarbij je heel erg de tijd hebt genomen om ons mooi op beeld te krijgen. Je bedacht elke keer weer leuke nieuwe dingen of verhaaltjes om mijn zoon weer enthousiast te maken, waardoor er zulke leuke spontane foto’s gemaakt zijn. Vooral het geduld wat jij hebt, daarvoor zeg ik echt petje af! Bedankt voor deze mooie herinnering op beeld!

Chantal R.

Hoe het werkt

Plan je shoot

De eerste stap is het plannen van je fotosessie. Plan je zwangerschapsshoot bijtijds, want mijn agenda loopt snel vol!

Maak de reservering definitief

Nadat je je zwangerschap fotoshoot gepland hebt, krijg je een factuur toegestuurd. Nadat je de factuur betaald hebt, wordt jouw reservering definitief in mijn agenda.

Samen de sfeer bepalen

Zodra je sessie geboekt is, ontvang je een vragenlijst om de wensen en sfeer te bepalen van de shoot. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je te helpen bij het kiezen van je outfits voor je fotoshoot, maar dat mag je natuurlijk ook helemaal zelf doen. Het belangrijkste is dat jij/jullie je lekker voelen en bent zoals je bent. Een week voor de sessie bevestigen we nogmaals onze shoot om er zeker van te zijn dat iedereen zich fijn voelt.

De shoot

Yes, het is zover! Ik streef naar een ontspannen sfeer tijdens de sessie, zodat jij op je gemak voelt. De zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Kies je foto's

Ongeveer 2-4 weken na je fotosessie ontvang je de allerleukste foto's in een online privé-galerij. Deze beelden heb ik zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Je kiest zelf je favoriete beelden uit. Het is altijd mogelijk om meer beelden bij te bestellen of te kiezen voor de hele galerij (40+ beelden). Via jouw galerij heb je toegang tot de online shop om je favoriete beelden op het mooiste papier te laten drukken: van fine-art prints tot layflat-albums. Dit zijn high end fotoproducten van de beste labs uit Europa.

gezinsshoot of Familie lifestyle shoot in Den Haag
gezinsshoot buiten

Gezinsshoot buiten

Een zondagochtend met het gezin door het bos, spelen in het zand aan zee of een heerlijke wandeling door de duinen met de hond... een fotoshoot buiten in Den Haag is de perfecte setting voor een familie lifestyle shoot. Ik ga met alle liefde ook op zoek naar andere plekjes voor jouw gezinsshoot!

Gezinsshoot binnen

Ik loop graag een dagdeel met jullie mee om de momenten die nu zo gewoon lijken, vast te leggen, zodat je er later met veel warmte op terugkijkt.

Momenten die nu heel normaal lijken, maar eigenijk voorbij vliegen. We zetten de tijd samen even stop door vast te leggen waar jullie nu zijn.

Familie Lifestyle Shoot - Day in the life fotografie
gezinsshoot binnen

Investering gezinsshoot

Basis

285

  • Sessie van 1 tot 1,5 uur
  • 15 beelden op hoge resolutie
  • Zelf kiezen uit zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden
  • Online privé-galerij

premium

345

  • Sessie van 1 tot 1,5 uur
  • 25 beelden op hoge resolutie
  • Zelf kiezen uit zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden
  • Online privé-galerij
  • Professioneel fotoalbum

gezinsshoot boeken?

vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* By submitting this form, you agree with the Algemene Voorwaarden.

Nadine Ruchti Photography

Hi, ik ben Nadine. Leuk dat je er bent!

Mijn passie voor beeld is gestart op de Kunstacademie in 2007, maar het balletje ging pas echt rollen na de bevalling van mijn tweede dochter: "Kon ik maar even de tijd met je stilzetten".

De wens om meer met beeld te doen werd alsmaar grootser en naast verdieping in videografie, ben ik in de leer gegaan bij één van de beste fotografen die Nederland kent.

FAQ

Wanneer gezinsshoot boeken?

Boek je loveshoot zo snel mogelijk. Neem hier contact op om een reservering te maken.

Hoeveel kost een gezinsshoot?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Kies voor het pakket wat het beste bij je past. Nadat je de foto’s in je online galerij hebt bekeken kies je je favorieten of kan je ervoor kiezen om alsnog extra foto's bij te bestellen. Het is niet mogelijk om achteraf je pakket te upgraden. In de galerij zit een online shop gekoppeld met high-end producten, zoals museum canvas, layflat fotoalbums en (fine art) prints, waar je je favoriete beelden op kan laten drukken. Zo geniet je nog vaker van dit bijzondere moment.

Hoe lang duurt een gezinsshoot?

De gezinsshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Krijg ik alle beelden van de gezinsshoot?

Ongeveer 2-4 weken na je fotosessie ontvang je de allerleukste foto's in een online privé-galerij. Hier kies je je favoriete beelden uit. Het is mogelijk om nog extra foto's bij te bestellen of de hele galerij.

Worden mijn foto's gebruikt op de website en social media?

Ja, ik gebruik foto's van de shoots voor mijn website en social media. Mocht je hier toch bezwaar tegen hebben, laat het mij dan weten bij het boeken van een fotoshoot.

Wanneer moet ik voor de gezinsshoot betalen?

Je ontvangt de factuur wanneer je je sessie boekt. Zodra deze factuur betaald is, wordt de reservering definitief. Reis- en parkeerkosten worden achteraf gefactureerd. Het bestellen van extra foto's of producten in de online shop worden apart gefactureerd.

Ik kan de shoot niet in één keer betalen, mag het ook in delen?

Mocht je graag je plek willen reserveren, maar lukt het je echt niet om deze maand het volledige bedrag te betalen? Geef het dan aan bij de boeking, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

>