Zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot buiten op het strand of in de duinen, of comfortabel in je eigen huis. Een zwangerschap fotoshoot plannen we waar jij je het lekkerst bij voelt!

Je wilt je mooie zwangere buik vastleggen, zodat deze bijzondere tijd een tastbare herinnering wordt. 

Met zoveel liefde leg ik de power van een vrouwenlichaam vast en als je wil eventueel samen met je partner. Dat mooie plaatje die jij in je hoofd hebt of voorbij ziet komen op Instagram of Pinterest gaan we werkelijkheid maken. We bepalen samen de sfeer, zodat het precies past bij jou.

Je bent op de juiste plek.

Foto's zwanger duinen strand den haag
zwangerschapsshoot den haag

De zwangerschapsshoot is...

Ontspannen
Gekleed, bloot of met blote buik
Met of zonder partner
Buiten of bij jou thuis

Boek op tijd, mijn agenda zit snel vol.

* bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met de Privacyverklaring.


Super leuke zwangerschapsshoot gedaan bij Nadine.

We zijn super blij met het resultaat en kunnen het andere zeker aanbevelen.

Zwangerschap foto's strand
Stephanie G,

- zwangerschapsshoot -

Hoe het werkt

Plan je shoot

De eerste stap is het plannen van je fotosessie. Plan je zwangerschapsshoot bijtijds, want mijn agenda loopt snel vol!

Maak de reservering definitief

Nadat je je zwangerschap fotoshoot gepland hebt, krijg je een factuur toegestuurd. Nadat je de factuur betaald hebt, wordt jouw reservering definitief in mijn agenda.

Samen de sfeer bepalen

Zodra je sessie geboekt is, ontvang je een vragenlijst om de wensen en sfeer te bepalen van de shoot. Je ontvangt vervolgens een e-mail om je te helpen bij het kiezen van je outfits voor je fotoshoot, maar dat mag je natuurlijk ook helemaal zelf doen. Het belangrijkste is dat jij/jullie je lekker voelen en bent zoals je bent. Een week voor de sessie bevestigen we nogmaals onze shoot om er zeker van te zijn dat iedereen zich fijn voelt.

De shoot

Yes, het is zover! Ik streef naar een ontspannen sfeer tijdens de sessie, zodat jij op je gemak voelt. De zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Kies je foto's

Ongeveer 2-4 weken na je fotosessie ontvang je de allerleukste foto's in een online privé-galerij. Deze beelden heb ik zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Je kiest zelf je favoriete beelden uit. Het is altijd mogelijk om meer beelden bij te bestellen of te kiezen voor de hele galerij (40+ beelden). Via jouw galerij heb je toegang tot de online shop om je favoriete beelden op het mooiste papier te laten drukken: van fine-art prints tot layflat-albums. Dit zijn high end fotoproducten van de beste labs uit Europa.

zwangerschapsshoot binnen
Locatie zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot buiten of binnen

Alle zwangerschapsshoots zijn inclusief een vragenlijst om de sfeer te bespreken. Wil je meer intieme foto’s met mooi lichtinval in jullie slaapkamer? Ja!! Wil je mooie zwangerschapsfoto’s in de duinen? Ook heel mooi!! Heb je een idee om met je zwangere buik het water in te gaan? Yes, please!

Zwangerschapsshoot kleding

Zodra we de perfecte locatie gevonden hebben, ontvang je een informatie dat helpt bij het kiezen van kleding die past bij jou én de omgeving.

fotoshoot Den Haag zwangerschap
Zwangerschapskleding

Investering zwangerschapsshoot

Basis

285

  • Sessie van 1 tot 1,5 uur
  • 15 beelden op hoge resolutie
  • Zelf kiezen uit zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden
  • Online privé-galerij

premium

345

  • Sessie van 1 tot 1,5 uur
  • 25 beelden op hoge resolutie
  • Zelf kiezen uit zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden
  • Online privé-galerij
  • Professioneel fotoalbum
fotoshoot zwanger

Je ontvangt alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in een online privé-galerij waar je zelf je favorieten kiest.

Het is altijd mogelijk om extra foto's te bestellen of alle beelden in de galerij te kopen.

In de gekoppelde winkel kun je direct professionele fotoproducten bestellen nadat je je foto's hebt ontvangen in je online galerij.

Binnen 10km van Den Haag (postcode 2493) betaal je geen reiskosten. Daarbuiten reken ik €0,35 p/km.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

zwangerschapsshoot boeken?

vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met de Privacyverklaring.

Nadine Ruchti Photography

Hi, ik ben Nadine. Leuk dat je er bent!

Mijn passie voor beeld is gestart op de Kunstacademie in 2007, maar het balletje ging pas echt rollen na de bevalling van mijn tweede dochter: "Kon ik maar even de tijd met je stilzetten".

De wens om meer met beeld te doen werd alsmaar grootser en naast verdieping in videografie, ben ik in de leer gegaan bij één van de beste fotografen die Nederland kent.

FAQ

Wanneer zwangerschapsshoot boeken?

Boek je zwangerschapsshoot zo snel mogelijk. Zwangerschapsfotografie vindt meestal plaats tussen de 28 en 35 weken. De shoot vindt plaats bij jou thuis of we kunnen lekker de duinen in of het strand op. Is jouw gewenste dag of datum niet beschikbaar? Neem dan hier contact op.

Hoeveel kost een zwangerschapsshoot?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Kies voor het pakket wat het beste bij je past. Nadat je de foto’s in je online galerij hebt bekeken kies je je favorieten of kan je ervoor kiezen om alsnog extra foto's bij te bestellen. Het is niet mogelijk om achteraf je pakket te upgraden. In de galerij zit een online shop gekoppeld met high-end producten, zoals museum canvas, layflat fotoalbums en (fine art) prints, waar je je favoriete beelden op kan laten drukken. Zo geniet je nog vaker van dit bijzondere moment.

Hoe lang duurt een zwangerschapsshoot?

De zwangerschaps fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Krijg ik alle beelden van de zwangerschapsshoot?

Ongeveer 2-4 weken na je fotosessie ontvang je de allerleukste foto's in een online privé-galerij. Hier kies je je favoriete beelden uit. Het is mogelijk om nog extra foto's bij te bestellen of de hele galerij.

Worden mijn foto's gebruikt op de website en social media?

Ja, ik gebruik foto's van de shoots voor mijn website en social media. Mocht je hier toch bezwaar tegen hebben, laat het mij dan weten bij het boeken van een fotoshoot.

Wanneer moet ik voor de zwangerschapsshoot betalen?

Je ontvangt de factuur wanneer je je sessie boekt. Zodra deze factuur betaald is, wordt de reservering definitief. Reis- en parkeerkosten worden achteraf gefactureerd. Het bestellen van extra foto's of producten in de online shop worden apart gefactureerd.

Ik kan de shoot niet in één keer betalen, mag het ook in delen?

Mocht je graag je plek willen reserveren, maar lukt het je echt niet om deze maand het volledige bedrag te betalen? Geef het dan aan bij de boeking, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

>